Rælingens kamp mot Larvik er utsatt pga Covid-19.

En RHK-spiller ble satt ut av troppen lørdag 2.januar. Denne spilleren hadde hatt kontakt med annen smittet litt over 2 døgn etter at denne ble testet. Pr. FHI definisjon var denne spilleren ikke nærkontakt. Likevel valgte klubben å ta spilleren ut av troppen f.o.m. lørdag. Koronatelefonen i Oslo ville først ikke anbefale test av spilleren da hun ikke var definert som nærkontakt eller hadde symptomer. RHKs medisinske ansvarlig insisterte likevel på testing etter å ha vurdert saken. Laget har i perioden etter dette hatt normale kampforberedelser.

I dag, mindre enn en time før spillerne skulle sitte på bussen til Larvik kom beskjeden om positiv Covid-19 test på spilleren. Pr. FHI definisjon er laget ikke nærkontakt med spilleren. Klubben informerte NHF og NTH, som konkluderte med at av forsiktighetshensyn skulle kampen utsettes. Laget er pr. definisjon ikke i karantene.

Også Rema 1000-liga kampen mellom Sola og Aker Topphåndball berøres. Rælingen og Aker spilte treningskamp lørdag 2/1 på formiddagen. Aker ble derfor vurdert på samme måte som Rælingen.

(oppdatert 8/1 kl.11:57)

Tabell REMA 1000-ligaen kvinner 2021